Aanvraag voor informatie - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Aanvraag voor informatie

Cursus aanbod
U bent op deze pagina aangekomen omdat u informatie wilt ontvangen over ons cursus aanbod, het lidmaatschap, of voor het inschrijven.
om uw informatie aanvraag goed te kunnen beantwoorden vragen wij u alle velden in te vullen
Als uw aanvraag is verzonden, dan ontvangt u een ontvangstbevestiging. Wij adviseren u deze te bewaren tot wij contact met u hebben gehad.
Indien u na 2 weken nog geen antwoord per email of per telefoon van ons heeft ontvangen, dan raden wij u dan aan de ontvangstbevestiging van uw aanvraag per email te sturen naar onze secretaris.

Bestuur EHBO-vereniging St. Vincentius De Kwakel
Persoonlijke Informatie
Onderwerp van de informatie aanvraag
Door het akkoord gaan en met het versturen van dit formulier verklaar ik dat op de hoogte ben van de hieronder genoemde voorwaarden:  
• Alle door mij ingevulde informatie in dit formulier is op juistheid gecontroleerd, waardoor EHBO-vereniging St. Vincentius niet aansprakelijk is voor eventueel door mij gemaakte fouten.
• EHBO-vereniging St. Vincentius deze informatie alleen zal gebruiken om mij te benaderen met betrekking tot de informatie uit dit formulier.  
• Deze informatie niet zal worden doorgegeven aan derden en/of andere organisaties / instanties, tenzij met mij overeengekomen.  
• Deze informatie is alleen beschikbaar voor de bestuursleden van EHBO-vereniging St. Vincentius.

Ik ben een persoon en geen spam robot of spam automaat
Terug naar de inhoud