Nieuws van de Vereniging - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Prettige Feestdagen

EHBO-Vereniging St. Vincentius
Gepubliceerd in Verenigingsnieuws · 28 november 2018
Beste Leden,
Het afgelopen jaar is voor onze vereniging een zeer druk jaar geweest. Een jaar veel EHBO-ers zijn ingezet bij de verschillende evenementen in ons Kwakelse Dorpje.
We kunnen vertellen dat dit niet altijd even makkelijk was, maar wij hebben dit met veel passen en meten en in het bijzonder dankzij de medewerking van onze leden goed kunnen invullen.
Het bestuur van EHBO-vereniging St. Vincentius bedankt iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de Vereniging bij het posten of behulpzaam is geweest bij andere taken.

Ook hebben wij inmiddels de laatste lesavond van dit kalender jaar gehad. Dit was een lesavond die toch even iets anders was dan wat we gewent zijn. Persoonlijk moet ik zeggen dat het een zeer leuke avond was en waarbij er zeer goed gewerkt is. Dan gaan wij ons nu voorbereiden op het komende winterseizoen en de feestdagen. Inkopen doen, Sinterklaasfeest vieren, familie bezoekjes plannen, de kerstboom opzetten en de kerststal inrichten. Al met al voor de meeste van ons een spannende periode maar toch erg fijn om naar uit te kijken.

Namens het gehele bestuur van EHBO-vereniging St. Vincentius wens ik iedereen:
Prettige Feestdagen en een veilige en zeer gezellige Jaarwisseling
Richard van Zanten
Voorzitter


Terug naar de inhoud