Nieuws van de Vereniging - EHBO-Vereniging St. Vincentius

EHBO-vereniging St. Vincentius

Ga naar de inhoud

Intocht Sinterklaas

EHBO-Vereniging St. Vincentius
Gepubliceerd door Het Bestuur in Verenigingsnieuws · 14 november 2016
EHBO-vereniging St. Vincentius red intocht Sinterklaas in Uithoorn.

Uithoorn en De Kwakel, Zaterdag 12 november

Bijna was er geen intocht van Sinterklaas en zijn Pieten binnen de Gemeente Uithoorn. Het was de beide Uithoornse EHBO-verenigingen niet gelukt om op korte termijn EHBO-ers te leveren voor de intocht en het bezoek van de Sint aan de winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard.
Doordat De Kwakelse EHBO-vereniging toch nog op het laatste moment haar EHBO-er kon inzetten voor de intocht in Uithoorn, kon aan de vergunningseisen, afgegeven door de Gemeente Uithoorn, worden voldaan en kon de intocht toch nog zijn doorgang vinden.
De Kwakelse EHBO-vereniging heeft zowel bij de intocht in Uithoorn alsmede bij het bezoek van de goedheiligman aan de beide winkelcentra haar EHBO-ers ingezet.   
De kinderen en hun ouders hebben genoten van de intocht en zijn in grote getallen met de Sint naar het Winkelcentrum Amstelplein gegaan, waarbij De Kwakelse EHBO-ers gelukkig maar een inzetje onderweg hebben gehad. Dus het was maar weer goed dat ze er waren.
S-middags kwam de Sint ook even langs in Winkelcentrum Zijdelwaard, hier hebben De Kwakelse EHBO-ers alleen maar toegezien hoe de Sint en zijn Pieten werden toegezongen door de vele kinderen en konden ze na afloop met een zeer tevreden gevoel weer terug naar De Kwakel.
’s-Avonds heeft EHBO-vereniging St. Vincentius haar mensen weer ingezet bij de intocht van Sinterklaas in De Kwakel. Ook hier was het een erg leuke happening voor groot en klein.


Terug naar de inhoud